Skip to main content
0

PASAMORE

Pasamore is ontstaan door passie voor chocolade en bonbons, Ik was op zoek naar lekkere hoge kwaliteit bonbons. Echter kon ik die niet vinden in Noord Holland Noord. Dat betekende voor mij maar één ding: zelf aan de slag. De eerste bonbons werden uitgedeeld aan vrienden, familie, kennissen en andere liefhebbers. Men reageerde hierop heel enthousiast, wat mij motiveerde om met Kerst doosjes bonbons te gaan verkopen. Het liep zo goed dat ik daarna snel heb besloten dit te herhalen op de dag van de liefde! Vanaf dat moment heb ik serieus werk gemaakt van de passie en het enthousiasme voor bonbons.

Ik leg al mijn passie en liefde in de handgemaakte bonbons. De naam Pasamore is afgeleid van passione (passie) en amore (liefde) deze twee woorden werden samengevoegd en de naam Pasamore was geboren!

Pasamore maakt de heerlijkste bonbons voor u! Daar de bonbons handgemaakt zijn, kunt u invloed uitoefenen op de productie. Heeft u speciale voorkeuren in smaak of vorm, geef het door en Pasamore maakt deze bonbons graag voor u!

Over Robert

Ik deed mijn eerste ervaring met het kookgeweld op bij restaurant La première in Anna Paulowna. Vervolgens ben ik als leerling gaan werken bij restaurant Zins, om daarna aan de slag te gaan bij restaurant TOV in Schagen. Bij TOV heb ik mijn passie voor desserts en chocolade ontwikkeld. Na een korte periode bij restaurant Merlet heb ik ook mijn diploma behaald als zelfstandig werkend kok bij restaurant C’est la vie in het Beatrix hotel in Huisduinen, Den Helder. Hier heb ik een jaar met veel passie gewerkt en mijzelf verder ontwikkelt in de patisserie.

Van 1 september 2014 tot september 2017 was ik werkzaam in de keuken bij restaurant TOV in Schagen. Daar richtte ik mij voornamelijk op de desserts en al het lekkers voor bij de koffie, daar horen natuurlijk ook overheerlijke bonbons bij! Uiteraard blijf ik niet stilzitten en heb ik in december mijn chocolate tasting course level 1 en 2 van internationale institute of chocolate tasting gehaald. Door dit diploma is het ook mogelijk om zelf chocolade proeverijen te geven en de opgedane kennis te verspreiden onder alle chocolade liefhebbers! Deze kennis ben ik vanaf september 2017 gaan delen bij het Cacaolab in Zaandam. In deze chocolade winkel kon ik mij nog meer richten op de wereld van de chocolade.

Na 3 jaar met veel plezier te hebben gewerkt bij het Cacaolab bood zich een nieuwe uitdaging aan en werk ik sinds augustus 2020 als chocolatier voor bakkerij Dunselman in Den Helder. Hier kan ik mij volledig focussen op alles wat te maken heeft met de productie van chocolade. Op deze mooie nieuwe locatie aan de Beatrixstraat zit een ruime en prachtige productie ruimte. In deze ruimte worden ook de bonbons van Pasamore gemaakt. Ook is deze grote open ruimte uitermate geschikt voor het geven van bonbon workshops.

Ook zit ik in 2021 niet stil en heb ik de cursus suikerverlaging gevolgd. Gezonde voeding en de ingrediënten in producten worden steeds belangrijker. Om de kennis hierover te verbreden de interessante en leerzame cursus  gevolgd.

Close Menu